972 35 35 42​

Política de Privacitat

 

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

Informem que les dades de caràcter personal que poguessin proporcionar-se, a través d'aquest lloc web, així com aquelles que es poguessin facilitar en el futur dins del marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporats a la nostra base de dades.

 

S'informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

 

  • Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.
  • Necessitat del tractament: La comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent és obligatòria per poder contactar.
  • Finalitats del tractament i legitimació del tractament:

Gestionar, administrar, prestar els serveis o facilitar els productes que sol·liciti i, donat el cas, pel compliment i execució dels contractes que pogués celebrar, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seves preferències.

 

Enviar, por correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes o serveis.

  • Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presta serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes d'encàrrec del tractament per donar suport als fins de tractament indicats.
  • Termini de conservació de dades: Conservarem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciti la supressió d'aquests.
  • Drets: Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l'avís legal i a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitaries per email i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control, en Espanya, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
  • Modificació de la política de privacitat: Ens reservem el dret a modificar la seva Política de Privacitat, d'acord amb el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l'Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L'ús de la Web després dels mencionats canvis implicarà l'acceptació d'aquests.
  • Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l'ús d'aquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa d'acord amb les lleis d'Espanya.
© 2022 NÚRIA CENTRE D'ESTÈTICA Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL